Kampioenen vorig seizoen gehuldigd

Wim Pool

Clubkampioen Wim Pool

SLIEDRECHT – Afgelopen donderdag 3 september zijn tijdens de Algemene Ledenvergadering van Schaakvereniging Sliedrecht de kampioenen van vorig seizoen gehuldigd. Zo kon de nieuwe clubkampioen Wim Pool de kersverse nieuwe wisselbeker in ontvangst nemen. Pool bleef Wout Boer, die zijn bijnaam als eeuwige tweede weer waarmaakte. Robert van Rekom eindigde als derde.

De tweede groep was een prooi van aanstormend talent Jorik Klein, die Jan Sulman en Peter Vis voor wist te blijven.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jorik Klein

De derde groep is gewonnen door een ander jeugdlid, William Gijsen, die met de week sterker wordt en al een plaag is voor de gevestigde orde. In deze groep eindigde Hans Vink als tweede en Marcel Klein als derde.

Snelschaakkoning werd Theo Dekker, terwijl Jorik Klein door de tijdens de vergadering herkozen voorzitter Jerry van Rekom de prijs voor snelste ratingstijger in ontvangst mocht nemen.

Ook werden diploma’s uitgereikt aan degenen die in de externe competitie 75% of meer hebben gescoord. Hier werden Hans Vink en Peter Vis beiden met een score van 6,5 uit 7 de topscorers, maar ook Floris Verweij, Tobias Dekker en Andrew Mensing verdienden een diploma.

Tijdens de ALV werden de bestuursleden Marcel Klein en Peter van den Bergh herkozen en werd het programma van het 80-jarig jubileum uit de doeken gedaan. Zaterdag 31 oktober aanstaande zal volledig in het teken staan van het jubileum. Nadere info volgt.

Dit bericht is geplaatst in Weekverslag senioren. Bookmark de permalink.

Geef een reactie