Tim de Waard direct in vorm bij jeugd

Tim de Waard

Tim de Waard

SLIEDRECHT – Tim de Waard heeft in de tweede ronde van de Najaarscompetitie bij Schaakvereniging Sliedrecht direct laten zien in vorm te zijn. In een spannende partij wist hij Samuël Gijsen uiteindelijk te verslaan. Door deze zege gaat Tim direct aan de leiding in de eerste groep. Hij moet echter de koppositie delen met titelverdediger Hendrik Donders, die Luana Mensing wist te verslaan.

Joppe den Breejen liet ook zien weer in vorm te raken door zijn zege op Miquel Verhoef. Opvallend was ook de goede remise van Maarten Hartkoren tegen Roland Kop.

Yochanan Alberts

Yochanan Alberts

Knap was de overwinning van Yochanan Alberts op Gerard van Steenoven. Daarmee  poetste Yochanan zijn nederlaag uit de eerste ronde weer weg.

In de tweede groep is de Benjamin van de vereniging Rafaël Alberts de verrassende koploper. Dit keer wist hij Surajan Kharatnam te verslaan. In dezelfde groep deelden Joëlle Moes en Bart van de Beek de punten.

Aanstaande donderdag heeft de derde ronde plaats van de Najaarscompetitie, terwijl op 30 september aanstaande het schoolschaaktoernooi van Sliedrecht plaats zal hebben.

Dit bericht is geplaatst in Weekverslag jeugd. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord