Twee schakers op kop met 3 uit 3

Robert won van Kees

Robert won van Kees

SLIEDRECHT – Na de derde ronde van de interne competitie zijn nog 2 spelers over met de volle 100% score. Hans Klein won verwacht, maar niet gemakkelijk van William Gijsen en Robert van Rekom speelde oud-clubkampioen Kees Wessels netjes van het bord.

Peter van den Bergh heeft na winst op Jerry ‘El Presidente’ van Rekom ook 100%, maar heeft een wedstrijd minder gespeeld.

WIN_20150924_20_36_42_Pro

Martijn ziet de bui al hangen…

De koplopers worden op de hielen gezeten door Wim Hokken die snel wist te winnen van Martijn Stoker. Broer Joost Stoker deed het beter en versloeg internationaal probleemmeester Henk Prins.

Huidig kampioen Wim Pool maakte zijn verlies van vorige week goed door geroutineerd te winnen van Koos van den Berg.

Tobias en Teunis deelden het punt.

Tobias en Teunis deelden het punt

Teunis den Rooijen speelde een puike partij tegen Tobias Dekker en overzag in tijdnood de winnende zet en moest in remise berusten.

De gebroeders Mensing gaan dit seizoen voor een toppositie en wonnen beiden hun eerste partij in deze competitie. Ook Niels Mijnster krabbelt weer wat terug na winst op Henri Hartog.

WIN_20150924_20_35_52_Pro

Sami en Michiel in volle concentratie

Onderin wist Cees Moes te winnen van Ferhat Erdogan en is nu van de nul af. Hans Vink versloeg met een beetje geluk Johan Gijsen, terwijl Michiel van den Berg en Sami Al-Yasin het punt deelden, al ging dat niet gemakkelijk.

Peter Vis gaf ‘leerling’ Jan Willem Kraaijeveld een extra les en Leo Koppelaar wist Mark van Hulst met een pionnetje meer van het bord te schuiven en staat nu mooi in de middenmoot.

A.s. donderdag wordt de 4e ronde van de competitie gespeeld en speelt het 4e team van captain Joost Stoker de 1e wedstrijd thuis tegen Het Houten Paard.

Dit bericht is geplaatst in Weekverslag senioren. Bookmark de permalink.

Geef een reactie