Maarten Hartkoren slaat toe bij schaakjeugd

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Maarten Hartkoren sloeg hard toe

SLIEDRECHT – In de vijfde ronde van de Najaarscompetitie van de jeugd van Schaakvereniging Sliedrecht heeft Maarten Hartkoren laten zien dat hij steeds beter gaat schaken. Dat ondervond favoriet Gerard van Steenoven, die na een spannende partij zijn koning kon omleggen. Door de zege klom Maarten enkele plaatsen in de eerste groep.In de eerste groep gaat titelverdediger Hendrik Donders aan kop na zijn remise tegen naaste concurrent Yochanan Alberts. Opvallend was wel de winst van Luana Mensing op Barend van Dieren. Ook Joppe den Breejen deed goede zaken door te winnen van Samuël Gijsen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bart vd Beek deed examen en won een partij!

In de tweede groep blijft Raphaël Alberts ongenaakbaar. Dit keer wist hij van Joëlle Moes te winnen. De Benjamin van de vereniging heeft een ruime voorsprong op Miquel Verhoef, die de broederstrijd tegen Matthew wist te winnen. Ook Bart vd Beek deed het weer goed en won van Surajan Kharatnam. Bart staat door de zege op een fraaie derde plaats.

Volgende week horen Raphaël Alberts en Bart vd Beek of ze geslaagd zijn voor de Eerste Stap. Examinator Wim Hokken zal dan hopelijk 2 diploma’s kunnen uitreiken.

Dit bericht is geplaatst in Weekverslag jeugd. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord