Sliedrechtse Jeugdschakers boeken succes

IMG-20151024-WA0000

Samuel Gijsen wint groep in Giessenburg

Veel activiteiten voor een aantal van onze jeugdschakers dit weekend. Met name de familie Gijsen doet dit weekend van zich spreken op twee verschillende vlakken, maar ook Luana Mensing en Jorik Klein zijn dit weekend actief.

Allereerst wist Samuel Gijsen al zijn partijen te winnen in zijn groep op het Grand Prix toernooi in Giessenburg en ging hij er met een verdiende eerste plaats weg.

 

 

DSC04966

William GIjsen aan kop bij Pathena

DSC04978

Luana Mensing maakt mooie start in Pathena Toernooi

Ook het Pathena Jeugdschaak Invitatietoernooi is weer begonnen en dit jaar staan er 2 Sliedrechtse jeugdspelers op de deelnemerslijst.  William Gijsen heeft een uitstekende start gemaakt door gelijk op de eerste dag 2 uit 2 te halen en zich mede aan kop terug te zien in Poule 1, terwijl Luana Mensing in Poule 2 haar eerste punt wist binnen te halen en zo met 1 uit 2 een hele mooie start maakt.

Beide spelers gaan uiteraard in de komende dagen van het Pathena toernooi mooie dingen laten zien.  Pathena gaat vervolgd worden in januari.

 

 

 

DSC04956

Jorik speelt voor Rotterdam in het Basamro Chess Tournament

 

Tenslotte is er ook nog het Basamro Chess Tournament.  In de Bibliotheek in Rotterdam strijden teams uit Nederland (Pathena Rotterdam), Rusland (Moermansk), Frankrijk (Parijs) en Engeland (English Youth Team) om de titel.  Bij Pathena Rotterdam speelt Jorik Klein mee.  De eerste partij ging nipt verloren tegen een Francaise, maar op dag 2 zal hij zich zeker willen revancheren,

 

Dit bericht is geplaatst in Jeugd, Jeugdtoernooien 15-16. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord