Jeugdtoppers gehuldigd

SLIEDRECHT – Successen worden bij Schaakvereniging Sliedrecht altijd gevierd. Afgelopen donderdag was het weer zover. Voorzitter Jerry van Rekom kon weer wat jeugdspelers huldigen. De Sliedrechtse jeugd scoorde uitstekend tijdens het NK Rapid Jeugd 2015, waar Jorik Klein en Andrew Mensing beiden een tweede plaats behaalde in hun leeftijdscategorie en werd Marijn den Hartog zelfs Nederlands kampioen in de categorie van geboortejaar 2000.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De succesvolle jeugdspelers van Sliedrecht

Tenslotte wist het A-team met de genoemde drie en Adrian Mensing ene fraaie negende plaats te behalen bij het NK Jeugd voor teams, de zogenoemde Meesterklasse A. En dat met spelers die nog geen A-speler zijn.

Reden genoeg om de jeugdspelers in het zonnetje te zetten.

Dit bericht is geplaatst in Jeugdtoernooien 15-16. Bookmark de permalink.

Geef een reactie