Roland Kop raakt in vorm

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Roland Kop is in vorm

SLIEDRECHT – In de elfde ronde van de Najaarscompetitie van Schaakvereniging Sliedrecht heeft `jeugdspeler’ Roland Kop laten zien weer in vorm te raken. Tegen Gerard van Steenoven wist hij een goede partij in winst om te zetten. Door de winst steeg Roland naar een vijfde plaats in de eerste groep.

Zowel in de reguliere competitie als de snelschaakcompetitie blijft het 4 ronden voor het einde spannend! Momenteel gaat Jochanan Alberts aan kop in de eerste groep, op de voet gevolgd door titelhouder Hendrik Donders en Luana Mensing.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bart staat tweede in de tweede groep

In de tweede groep is er ook nog niets beslist: zowel Rafaël Alberts, Bart van de Beek als Miquel Verhoef kunnen op de eerste plaats eindigen. Er zijn veel bekers te verdelen, dus het blijft tot de laatste ronde spannend!

In de snelschaakcompetitie staat Luana Mensing eenzaam aan kop. Het lijkt er op niemand deze chessqueen kan stoppen in de snelschaakrondes. Voor de overige plaatsen die een beker opleveren is nog niets beslist.  Hier maken naast de favorieten ook Gerard van Steenoven en Maarten Hartkoren nog kans om hoog te eindigen.

Dit bericht is geplaatst in Weekverslag jeugd. Bookmark de permalink.

Geef een reactie