Bart van der Beek grijpt kop 2e groep jeugd

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bart van de Beek, de nieuwe koploper

SLIEDRECHT – De dertiende ronde van de Najaarscompetitie van Schaakvereniging Sliedrecht was niet een ongeluksronde voor Bart van de beek. Hij greep namelijk verrassend de koppositie in de tweede groep door zelf te winnen van Surajan Kharatnam, terwijl koploper Rafaël Alberts niet verder dan remise kwam tegen Miquel Verhoef. Zo is Bart nu de nieuwe koploper en met nog een paar ronden te gaan zal het spannend blijven in deze groep.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Luana aan kop in groep 1

In de eerste groep deed koploper Luana Mensing uitstekende zaken door titelverdediger Hendrik Donders te verslaan. Zij zag echter ook naaste achtervolger – Yochanan Alberts – winnen van Roland Kop en zodoende lijkt de strijd om het kampioenschap tussen die twee te gaan.

Verrassend was ook de goede winst van Maarten Hartkoren, die Joppe den Breejen wist te verslaan. Gerard van Steenoven zette zijn opmars door na zijn zege op barend van Dieren.

Aanstaande donderdag heeft de 14e ronde van de Najaarscompetitie plaats.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie, Weekverslag jeugd. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord