Joëlle Moes kent uitstekende start nieuwe jeugdcompetitie

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Joëlle Moes  startte uitstekend

SLIEDRECHT – In de eerste ronde van de Voorjaarscompetitie bij de jeugd van Schaakvereniging Sliedrecht heeft Joëlle Moes laten zien dat Luana Mensing niet het enige meisje is dat goed kan schaken. Joëlle wist na een spannende partij Sharujan Kharatnam te verslaan en staat zodoende direct bovenaan in de tweede groep.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Miquel won de broederstrijd

Ze moet de eerste plaats wel delen met Bart van der Beek (winst op titelverdediger Rafaël Alberts), Julian van Dieën (goede winst op Baruch Alberts) en Miquel Verhoef die ook alle drie wisten te winnen. Vooral voor Miquel was dat belangrijk, omdat broer Matthew wel erg sterk begint te worden. Nu wist Miquel echter nog wel te winnen.

In de eerste groep kende titelverdediger Luana Mensing een sterke start door concurrent Hendrik Donders te verslaan. Ook hier een gedeelde eerste plaats, want ook Gerard van Steenoven (sterk tegen Jochanan Alberts), Maarten Hartkoren (verrast Barend van Dieren) en Roland Kop (te sterk voor Tim de Waard) kwamen tot winst. Het belooft in ieder geval een spannende competitie te worden waar iedereen van iedereen kan winnen, maar dus ook verliezen.

Aanstaande donderdag is de tweede ronde van de Voorjaarscompetitie.

Dit bericht is geplaatst in Weekverslag jeugd. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord