Sliedrecht 3 degradeert

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pieter Pons remiseerde

Krimpen a/d IJssel – Het derde team heeft afgelopen maandag helaas het onderspit gedolven tegen Krimpen 2. Een aantal zeer zwakke partijen aan Sliedrechtse zijde leidde tot een kansloze nederlaag en de hieraan verbonden degradatie.

De positieve resultaten werden geboekt door Pieter Pons (goede remise), Willem Kuiper (sterk gambietspel) en Kees van der Does (de gehele partij onder druk, maar prima op het juiste moment toegeslagen). De twee kopborden (Stokers) hadden een totale offday; inspiratieloos spel leidde tot vrijwillige slachting.


Henk Prins was wederom niet zuinig op zijn koning en verloor geruisloos. Jan Sulman bracht de zwarte leeuw op het bord, maar deze werd zeer eenvoudig getemd. Ook Peter Vis kreeg de Black Lion op het bord, inclusief het beruchte offer op f7. De leeuwenhuid werd duur verkocht, maar meer dan een nul bleek er helaas niet in te zitten. Het was maar goed dat El Presidente niet aanwezig was in de speelzaal…

Vanwege de ongeplande afwezigheid van coach Marcel Klein (zakelijk, hij werd gemist in Krimpen!) is het verslag wat korter dan gewoonlijk. Er hoeft eigenlijk ook niet meer gezegd te worden; met 5,5 -2,5 kwam Sliedrecht 3 goed weg.

De staartborden

Dit bericht is geplaatst in Sliedrecht 3. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord