Maarten Hartkoren in vorm bij snelschaakronde jeugd

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Maarten speelde sterk

SLIEDRECHT – In de tweede ronde van de nieuwe snelschaakcompetitie bij de jeugd van Schaakvereniging Sliedrecht heeft Maarten Hartkoren zijn goede vorm bewezen.  Door een goede ronde te spelen klom Maarten op naar de vierde plaats, hetgeen een uitstekende prestatie is, omdat hij vlak achter titelverdedigster Luana Mensing staat.

Bovenaan staat Gerard van Steenoven, die maar liefst al zijn vijf partijen wist te winnen. Daardoor verstevigde hij de koppositie in de spannende competitie. Jochanan Alberts staat – zoals al een beetje gebruikelijk wordt – op de tweede plaats, maar heeft zeker nog kansen op het kampioenschap.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hendrik tegen Luana

Derde staat dus Luana Mensing, die ene iets mindere ronde kende, maar dus uit is op revanche. Velen weten inmiddels wel wat dat betekent!

Opvallend is ook de goede positie van Barend van Dieren, die langzaam maar zeker weer in vorm begint te geraken.

Aanstaande donderdag staat de vierde ronde van de Voorjaarscompetitie op het programma.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie