Bart van der Beek aan kop bij schaakjeugd

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bart gaat steeds beter schaken

SLIEDRECHT – Hij gaat met de week beter schaken en ontpopt zich als talentje. Dat bewees hij ook in de vierde ronde van de Voorjaarscompetitie bij de jeugd van Schaakvereniging Sliedrecht. We hebben het over Bart van der Beek, die na de vierde ronde aan kop gaat in groep 2. Met 3 punten uit 4 partijen staat hij er goed voor, al is zijn voorsprong op de verrassend sterk spelende Joëlle Moes minimaal. Het gaan dus nog spannende maanden worden in de Voorjaarscompetitie.

In de eerste groep blijft Luana Mensing ongenaakbaar. Dit keer won ze van Jochanan Alberts en behoudt de deelneemster aan 2 toekomstige NK’s haar 100%-score.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Gerard doet op 2 fronten nog mee 

Gerard van Steenoven staat keurig tweede en heeft nog wel uitzichten op het kampioenschap. Derde staat de verrassende Tim de Waard.

In de snelschaakcompetitie verstevigde Gerard van Steenoven zijn koppositie, maar Jochanan Alberts houdt hem in het vizier.

Aanstaande donderdag heeft het traditionele eierschaken plaats. Kijken wie er met de meeste paaseieren naar huis zal gaan…

Dit bericht is geplaatst in Weekverslag jeugd. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord