Sharujan Ratnam in vorm bij schaakjeugd

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sharujan is in vorm

SLIEDRECHT – In de vijfde ronde van de Voorjaarscompetitie bij de jeugd van Schaakvereniging Sliedrecht heeft Sharujan ratnam in de tweede groep uitstekende zaken gedaan. Sharujan bewees zijn goede vorm door na een moeilijke partij Baruch Alberts te verslaan. Door deze zege steeg Sharujan naar een mooie vijfde plaats in de tweede groep.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Joëlle blijft het goed doen

Bovenaan in de tweede groep blijft Bart van der Beek, die dit keer Miquel Verhoef overtuigend wist te verslaan. Joëlle Moes zit hem echter op zijn hielen na een sterke winst op Matthew Verhoef.

In de eerste groep lijkt de strijd om het kampioenschap zicht toe te spitsen op de tweestrijd tussen titelverdedigster Luana Mensing en de man in vorm, Gerard van Steenoven. Beiden kwamen in de vijfde ronde tot winst tegen respectievelijk Maarten Hartkoren en Barend van Dieren. Tim de Waard speelde knap remise tegen Jochanan Alberts.

Aanstaande donderdag heeft de zesde ronde van de Voorjaarscompetitie plaats.

Dit bericht is geplaatst in Weekverslag jeugd. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord