Sliedrecht 3 sluit met opgeheven hoofd seizoen af

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aan de start

SLIEDRECHT – Nee, het zat dit seizoen niet altijd mee, en nee,deze wedstrijd ging ook nergens meer om, en ja, volgend jaar speelt ons team in de tweede klasse, maar toch..  Tegen Pascal gaat het altijd ergens om, in weer een derby van de lage landen. Het eerste team van Pascal was niet compleet, maar bij ons ontbrak Martijn Stoker, het werd een mooie avond voor Sliedrecht 3.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

William won overtuigend

Invaller William Gijsen had absoluut geen ontzag voor Meinte Smink. Vanaf het begin greep William zijn tegenstander bij de strot en liet niet meer los voordat het punt binnenkwam. William maakt een uitstekend seizoen door en dat bewees hij ook weer met deze invalbeurt.

Iemand die ook uitstekend presteert dit jaar is Peter Vis. Volop scorend laat hij zijn meerwaarde zien en dat bleek ook nu weer. Met zijn favoriete opening wist hij de tegenstander tot overgave te dwingen.

Ging het dan overal goed? Nee dat niet. Joost Stoker, onze kopman, ging al in de opening zwaar weer in en kwam dit niet meer helemaal te boven en op bord 3 had Pieter Pons tegen Bert Terlouw een moeizame stelling, die met ongelijke lopers remise leek, maar toch ging het punt uiteindelijk naar Pascal.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De staartborden deden het uitstekend

Gelukkig zaten er ook weer extra lichtpuntjes aan de Sliedrechtse zijde, want Henk Prins maakte zijn uitstekende stelling netjes af en eindigde dus het seizoen, waar hij in de eerste wedstrijd ook mee begon, met winst. Ook Willem Kuiper zorgde voor een zwaarbevochten punt. In de opening leek het snel te gaan, maar zijn tegenstander was vasthoudend. Uiteindelijk won Willem netjes.

Dan nog 2 remises. Jan Sulman leek goede papieren te hebben, maar overzag een zet. Kees van der Does knokte de hele avond en boekte een keurig resultaat.

5-3 dus en de eerste winst van het seizoen. Met opgeheven hoofd verlaten we de 1ste klasse en gaan het volgend jaar een treetje lager proberen.

Dit bericht is geplaatst in Extern, Sliedrecht 3. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord