Hendrik Donders raakt in vorm bij jeugd

Hendrik2

Hendrik Donders raakt in vorm

SLIEDRECHT – In  de zesde ronde van de Voorjaarscompetitie bij de jeugd van Schaakvereniging Sliedrecht heeft Hendrik Donders laten zien weer in vorm te geraken. Na een spannende partij wist hij de nummer twee van de ranglijst, Gerard van Steenoven, overtuigend te verslaan. Zo klimt de `oud-kampioen’ weer richting de top 3. De NK-deelnemer gaat zeker nog een gooi doen naar het podium.

Bovenaan blijft titelverdedigster Luana Mensing ongenaakbaar. Dit keer moest Roland Kop zijn koning neerleggen. Met 5 uit 5 staat Luana dan ook soeverein aan kop.

Verrassend was de winst van Samuël Gijsen op Barend van Dieren, terwijl Jochanan Alberts zijn derde plaats verstevigde door Maarten Hartkoren te  verslaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rafaël Alberts won opnieuw

In de tweede groep verstevigde Bart van der Beek zijn koppositie door Matthew Verhoef te verslaan.  Rafaël Alberts blijft hem op zijn hielen zitten door te winnen van de nummer 3 Joëlle Moes.

Het beloven dus nog spannende laatste rondes te worden. Aanstaande donderdag staat de zevende ronde op het programma. Kijken of de koplopers dan nog steeds zo ongenaakbaar zijn…

Dit bericht is geplaatst in Weekverslag jeugd. Bookmark de permalink.

Geef een reactie