23 Sliedrechtspelers gaan Maastricht onveilig maken

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Het Sliedrechtse gele leger

MAASTRICHT – Komend weekend doen maar liefst 23 Sliedrechtspelers mee aan het Limburgs Open 2016. In plaats van Fourmies zal nu Limburg onveilig worden gemaakt door het gele leger.

Het Pinksterweekend zal ondanks de mindere weerberichten dus een heet weekend worden in en rond Maastricht.

En welke toppers gaan hoge of minder hoge ogen gooien?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Wim Pool, één van de Sliedrechtse troeven

In de A-groep met veel grootmeesters zullen Jan Jaap Janse, Peter van den Bergh, Arjan van der Leij en Wim Pool wel heel serieus gaan spelen. Kijken of ze na de derde ronde nog steeds zo serieus zijn…

In de B-groep zal clubkampioen Jorik Klein zijn lage klassering omtoveren in een verrassende hoge positie. Hij wil natuurlijk de FIDE-rating van zijn vader dik verbeteren om daar niet langer mee gepest te worden.

Ook de feestnummers Robert van Rekom, Tobias Dekker en Niels Mijnster zijn in de B-groep actief, al zal dat actief zijn na elke ronde wel minder worden.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Routinier Teunis

Serieuzer zijn de oudjes Teunis den Rooijen, Kees Wessels en Jerry van Rekom, al is dat natuurlijk schijn.

De gezusters Stoker zullen elkaar wel weer zodanig pesten dat ze geen pepernoot scoren. Voor Quizmaster Joost Brandsteder staat er meer op het spel. Want wie gaat er dit jaar met de bierprijs vandoor door de Joost verzonnen biervragen zo goed mogelijk te beantwoorden.

In de C-groep lijkt Jan Sulman favoriet, maar het uitlaten van zijn Labradoedel zal teveel energie gaan kosten vrezen de meesten. Dan moeten Peter Vis en Henri La Chouffe het maar doen. Of zal Marcel Klein zijn toevalsscore van vorig jaar kunnen bevestigen?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Michiel gaat stunten of stuntelen

En Michiel van den Berg zal wel weer weinig zien en veel scoren.

En dokter Kuiper wil nu het veteranentoernooi lonkt nog wel weer een keer willen knallen.

En familie Gijsen zal onderling gaan uitmaken wie het hoogste gaat scoren. We gokken de jongste…

En nieuwkomer Daniël de Bruin zal niet weten wat hem gebeurt. Gelukkig kan hij als barbecuekoning al op vrijdagavond scoren.

En Jurgen de Haan mag eindelijk aan het bier. Of dat punten op zal leveren valt te betwijfelen….

Vanaf vrijdag 13 mei tot en met 16 mei zullen de Sliedrechters in het schaakgeweld bezig zijn. De eerste 8 komen vrijdag al in de wei, terwijl de rest zich geestelijk gaan voorbereiden met een eerste feestavond.

Limburg is gewaarschuwd….

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie, Limburgs Open 2016. Bookmark de permalink.

Geef een reactie