Gerard van Steenoven brengt spanning terug bij de jeugd

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Gerard won verrassend van Luana

SLIEDRECHT – In de elfde ronde van de Voorjaarscompetitie bij de jeugd van Schaakvereniging Sliedrecht heeft Gerard van Steenoven voor een verrassing gezorgd door de onverslaanbaar lijkende Luana Mensing te verslaan. Na een spannende partij wist Gerard de titelverdedigster in de laatste seconden te verslaan. Zo lijkt de spanning weer terug in de eerste groep, waar nog 4 ronden te gaan zijn. Luana staat nog steeds aan kop, maar kan zich geen volgende misstap veroorloven.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Maarten won van Tim

In de eerste groep zorgde Maarten Hartkoren voor de volgende verrassing door Tim de waard te verslaan. Ook Samuël Gijsen kwam tot winst en wel tegen nieuwkomer Oscar Verwer, die met zijn 6 jaar een groot talent is.

In de tweede groep verstevigde Bart van der Beek zijn koppositie door Joëlle Moes te verslaan, terwijl naaste concurrent Rafaël Alberts verrassend verloor van Julian van Dieën. Verrassend was ook de zege van Sharujan Ratnam op de nummer 3 Miquel Verhoef. Beiden zijn daardoor in de race voor de derde plaats. Ook hier dus nog volop spanning met nog 4 ronden te gaan.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie, Weekverslag jeugd. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord