Miquel Verhoef wint broederstrijd bij schaakjeugd

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Miquel won van broer Matthew

SLIEDRECHT – In de twaalfde ronde van de Voorjaarscompetitie bij de jeugd van Schaakvereniging Sliedrecht heeft Miquel Verhoef aan zijn broer Matthew laten zien wie er momenteel de sterkste is. Na een spannende partij wist de oudste Verhoef de winst te grijpen. Door zijn zege steeg Miquel naar de tweede plaats in groep 2. Hij heeft alleen koploper Bart van der Beek nog voor zich, die naaste concurrent Rafaël Alberts wist te verslaan.

In de eerste groep blijft Gerard van Steenoven in vorm. Nu wist hij Roland Kop te verslaan. Gerard verstevigde zo zijn tweede plaats achter Luana Mensing.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jochanan won van Barend

In dezelfde groep sloeg Maarten Hartkoren ook weer toe. Nu wist hij in het verre eindspel Tim de Waard te verslaan. Nieuwkomer Oscar Verwer bewees opnieuw zijn grote talent. De 6-jarige Oscar wist Samuël Gijsen te verslaan. Jochanan Alberts won ook weer eens, Barend van Dieren was zijn slachtoffer. Jochanan staat zodoende steviger op de derde plaats.

Aanstaande donderdag heeft de volgende ronde van de Voorjaarscompetitie plaats.

Dit bericht is geplaatst in Weekverslag jeugd. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord