Hendrik Donders op toeren bij jeugd

nke-hendrikb

Hendrik raakt op toeren

SLIEDRECHT – In de voorlaatste ronde van de Voorjaarscompetitie bij Schaakvereniging Sliedrecht heeft Hendrik Donders opnieuw laten zien een groot talent te zijn. Hij wist na een prima partij Roland Kop te verslaan. Na een mindere start van de competitie draait Hendrik nu op volle toeren en heeft hij het podium nog in zicht in de eerste groep.

In dezelfde groep lijkt het kampioenschap definitief beslist. Titelverdedigster Luana Mensing nam revanche op naaste concurrent Gerard van Steenoven en lijkt niet meer in te halen. Het 9-jarige supertalent zal volgend jaar mee gaan draaien bij de senioren. En sommige senioren zijn nu al bang.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Miquel won van Sharujan

In de tweede groep deed Rafaël Alberts goede zaken door te winnen van Matthew Verhoef, zodat hij kansen behoudt om zijn titel te prolongeren. Koploper blijft Bart van der Beek.

Nieuwkomer Diana Verheij liet direct haar talent zien door Joëlle Moes te verslaan.

Aanstaande donderdag hebben enkele jeugdspelers examen voor hun Stap, terwijl ook de laatste ronde van de Voorjaarscompetitie wordt gespeeld. Al met al een heel spannende avond in het verschiet.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie