Favoriet Jochanan Alberts direct aan kop bij de jeugd

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jochanan gaat al aan kop

SLIEDRECHT – De eerste drie ronden van de Najaarscompetitie bij de jeugd van Schaakvereniging Sliedrecht zitten er inmiddels op. En na de eerste ronden heeft favoriet Jochanan Alberts direct zijn doelstellingen duidelijk gemaakt; kampioen worden! Nu zijn grote rivale Luana Mensing naar de senioren is gegaan ruikt het jeugdige talent zijn kans om kampioen te worden en dat onderstreepte hij door de eerste 3 ronden te winnen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Samuël heeft er zin in

Het kampioenschap zal hij echter niet cadeau krijgen, want Bart van der Beek en Shurajan Ratnam zitten hem wel op de hielen met slechts 1 punt achterstand. Daarnaast heeft Samuël Gijsen met een score van 2 uit 2 nog volop kans om gelijk met Jochanan te komen.

Andere favorieten zoals Hendrik Donders en Maarten Hartkoren zullen ook nog wel gaan proberen Jochanan van zijn eerste kampioenschap af te gaan houden.

De nieuwkomers laten ook direct van horen met soms al goede partijen en zelfs de eerste winstpartijen.

Eerdaags worden de actuele standen gepubliceerd.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie, Weekverslag jeugd. Bookmark de permalink.

Geef een reactie