Sharujan Ratnam stijgt met stip bij jeugd

Sharujan schaakt steeds beter

Sharujan schaakt steeds beter

SLIEDRECHT – In de zesde ronde van de Najaarscompetitie bij de jeugd van Schaakvereniging Sliedrecht heeft Sharujan Ratnam een gouden slag geslagen. Door zijn zege op Karel Peursem stijgt Sharujan naar de top-5. Sharujan gaat steeds beter spelen en zal zich de komende tijd nog verder gaan mengen om de ereplaatsen. En hij wil natuurlijk zijn zusje Shamiera voorblijven. Zij krijgt inmiddels een spoedcursus van Leo Koppelaar en gaat met de week beter schaken.

samuelgijsen10

Samuël won opnieuw

Degene die dat ook zeker gaat doen is Samuël Gijsen, die de speler van de vorige week, Julian van Dieën, wist te verslaan na een spannende en ingewikkelde partij. Samuël stijgt zodoende naar de tweede plaats., achter de ongenaakbaar lijkende koploper Jochanan Alberts.

Barend van Dieren lijkt ook weer de juiste vorm te pakken te hebben. Dat bewees hij door Ricardo Veen in aanvallende stijl te verslaan. Na zijn mindere start lijkt Barend zich nu weer te kunnen gaan strijden om een podiumplaats.

Aanstaande donderdag heeft de zevende ronde van de Najaarscompetitie plaats.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie, Weekverslag jeugd. Bookmark de permalink.

Geef een reactie