Baruch Alberts de verrassing bij de schaakjeugd

baruchalberts201611a

Baruch doet het uitstekend

SLIEDRECHT – Hij heeft zijn broers Jochanan en Rafaël als grote voorbeelden, maar zelf staat hij inmiddels ook zijn mannetje bij de jeugd van Schaakvereniging Sliedrecht. In de Najaarscompetitie staat Baruch op een keurige vierde plaats met een score van maar liefst 75%. Hij wist namelijk in vier partijen drie punten te behalen en dat is een uitstekend resultaat. Baruch heeft zelfs het podium in zicht en dat zou een geweldige prestatie betekenen.

Bovenaan staat favoriet Jochanan Alberts, die met vijf punten uit vijf partijen nog een 100%-score heeft. Ook Hendrik Donders heeft diezelfde score, maar dan wel uit slechts 2 partijen.

Op de derde plaats staat Barend van Dieren met een score van 80%. Barend raakt steeds beter in vorm en dat belooft nog wat in de strijd om de koppositie.

shamieraratnam201611a

Shamiera leert snel

Onderaan heeft Samiera Ratnam haar eerste schaakstapjes gezet en elke week leert ze veel bij. Het is een kwestie van tijd dat ze haar eerste punt gaat scoren. Dat zelfde geldt voor Berachuuyah de Bruin, die via het Stappenplan al goed bezig is met Stap 1.

Aanstaande donderdag heeft de negende ronde plaats van de jeugdcompetitie, die nog tot eind januari zal duren.

Dit bericht is geplaatst in Weekverslag jeugd. Bookmark de permalink.

Geef een reactie