Karel Peursem start jeugdcompetitie sterk

KarelPeursem

Karel, de eerste koploper

SLIEDRECHT – In de eerste ronde van de Voorjaarscompetitie bij de jeugd van Schaakvereniging Sliedrecht is Karel Peursem uitstekend gestart. Na een spannende partij wist hij uiteindelijk Julian van Dieën te verslaan. Karel is daardoor de eerste koploper in de tweede groep. Hij moet de koppositie echter delen met nieuwkomer Milan, die Shamira Ratnam wist te verslaan.

PieterBouw201702

Pieter speelde keurig remise

Nieuwkomer Pieter Bouw en Bastiaan Quelhorst hielden elkaar in evenwicht en remise was een logisch gevolg van een lange en spannende partij.

In de eerste groep was er direct winst voor nieuwkomer Jurriaan, die verrassend Sharujan Ratnam wist te verslaan. Jurriaan is direct koploper en moet de eerste plaats delen met een ontketende Maarten Hartkoren, die Bart van der Beek mat wist te zetten.

Miquel Verhoef en Ricardo Veen hielden elkaar in evenwicht.

Aanstaande donderdag staat de tweede ronde van de Voorjaarscompetitie op het programma.

Dit bericht is geplaatst in Weekverslag jeugd. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord