Maarten Hartkoren start uitstekend in Voorjaarscompetitie

MaartenHartkoren201611a

Maarten kent een flitsende start

SLIEDRECHT – Hij deed in de Najaarscompetitie bij Schaakvereniging Sliedrecht al van zich spreken met twee derde plaatsen, in de Voorjaarscompetitie is hij uitstekend gestart. Maarten Hartkoren – want daar hebben we het over – heeft uit de eerste 3 ronden maar liefst 2,5 punten behaald. In de derde ronde moest hij wel remise toestaan tegen nieuwkomer Maurits van der Starre, maar met zijn score is Maarten direct wel één van de favorieten voor het jeugdkampioenschap van Sliedrecht.

Jurriaan201702

Jurriaan deed direct van zich spreken

Opvallend is ook de goede start van Miquel Verhoef met 1,5 uit 2 partijen.  Ook een andere nieuwkomer – Jurriaan Groeneveld – kende met 2 uit 3 een verrassende start.

In de tweede groep is Karel Peursem nog steeds ongenaakbaar. Ook in de derde ronde kwam hij tot winst en wel tegen Berachuyah de Bruin.

Baruch Alberts en Sharujan Ratnam zijn de naaste belagers van Karel. Ook hier wordt een zeer spannende competitie verwacht.

Nieuwkomers kunnen nog instromen in de onlangs gestarte Voorjaarscompetitie. Aanmelden kan elke donderdagavond vanaf 19.00 in Activiteitencentrum De Havik.

Dit bericht is geplaatst in Weekverslag jeugd. Bookmark de permalink.

Geef een reactie