Pieter Bouw slaat toe bij schaakjeugd

PieterBouw201702

Pieter raakt in vorm

SLIEDRECHT – Nog maar net lid van de schaakvereniging en hij heeft zijn eerste overwinning al te pakken. In de vijfde ronde van de Voorjaarscompetitie bij de jeugd van Schaakvereniging Sliedrecht wist Pieter Bouw fraai te winnen van Shamiera Ratnam. Zo laat Piter al direct zien dat hij al aardig kan schaken. Door zijn zege stijgt Pieter naar een vijfde plaats in de tweede groep.

BaruchAlberts201611a

Baruch gaat goed in groep 2

In dezelfde groep herstelde koploper Karel Peursem zich prima van zijn nederlaag in de vorige ronde door nu Sharujan Ratnam te verslaan. Karel wordt wel op de hielen gezeten door Baruch Alberts, die Bastiaan Quellhorst wist te verslaan.

In de eerste groep boekte kampioen Jochanan Alberts  een nuttige zege op medefavoriet Maarten Hartkoren. Hij moet de kop delen met Barend van Dieren, die Samuël Gijsen wist te verslaan. Nieuwkomer Maurits van der Starre doet het uitstekend in zijn eerste seizoen. Door zijn zege op Bart van der Beek staat hij op een keurige derde plaats.

Dit bericht is geplaatst in Weekverslag jeugd. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord