Jurrian Groeneveld sterk bij de jeugd

Jurriaan201702

Jurrian naar de top 5

SLIEDRECHT – Hij is nog niet zo lang lid van Schaakvereniging Sliedrecht, maar hij heeft al een partijen laten zien een goede aanwinst te zijn. Ook in de achtste ronde van de Voorjaarscompetitie bij de jeugd kwam Jurrian Groeneveld opnieuw tot winst. Dit keer wist hij na een spanende partij Samuël Gijsen te verslaan. Hij stijgt daardoor naar een fraaie vijfde plaats in de eerste groep en heeft hij zeker nog kans op het podium te geraken.

jgd-020217a

Drukte bij de jeugd van Sliedrecht

In de tweede groep sloeg nieuwkomer Jan van der Starre direct toe door aan andere nieuwkomer Jaco Kruidenier te verslaan. Het jeugdbeleid van Schaakvereniging Sliedrecht onder leiding van Joost Stoker slaat momenteel goed aan, want wekelijks lijken er nieuwe jeugdleden bij te komen.

In de tweede groep blijft Karel Peursem het uitstekend doen. Dit keer won hij van Sharujan Ratnam, waardoor Karel kansen op het kampioenschap behoudt.

Dit bericht is geplaatst in Weekverslag jeugd. Bookmark de permalink.

Geef een reactie