Arie vd Starre komt op stoom bij de jeugd

ArievdStarre

Arie heeft zijn draai gevonden

SLIEDRECHT – In de eerste groep van de Voorjaarscompetitie bij de jeugd van Schaakvereniging Sliedrecht heeft nieuwkomer Arie van der Starre zijn draai gevonden. Na een voorzichtig begin komt hij nu aardig op stoom. Na een spannende partij wist hij Rafaël Alberts te verslaan. Arie stijgt daardoor naar de middenmoot in de sterke eerste groep.

In de tweede groep doet broer Jan van der Starre het ook uitstekend. Hij wist zijn tweede zege op rij te boeken. Dit keer was favoriet Ricardo Veen zijn slachtoffer. Jan speelt met nog zo’n 5 ronden te gaan nog een belangrijke rol om het kampioenschap.

Opvallend is de tweede groep was de verrassende nederlaag van koploper Baruch Alberts tegen nieuwkomer Jaco Kruidenier. Door deze nederlaag en de winst van Karel Peursem op Shamiera Ratnam neemt Karel de koppositie over van Baruch.

Dit bericht is geplaatst in Weekverslag jeugd. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord