Nieuwe seizoen van start

DSC09867

Clubkampioen Peter van den Bergh

SLIEDRECHT – Het nieuwe seizoen van Schaakvereniging Sliedrecht is traditioneel van start gegaan met de jaarlijkse ledenvergadering. Tijdens de vergadering werden onder meer de jubilarissen en de kampioenen van de verschillende competities gehuldigd. Peter van den Bergh mocht voor de 6e keer in zijn carrière de kampioensbeker ontvangen. Naast clubkampioen wist Van den Bergh ook het snelschaakkampioenschap te winnen.Joost Stoker was al kampioen van de Drechtstreek, maar wist ook de 2e groep van de interne competitie te winnen. Yaro van Beest behaalde een belangrijke mijlpaal door in de 3e groep als eerste te eindigen.

DSC09862

Koos won veel prijzen

Koos van den Bergh ging met veel prijzen naar huis. Naast een beker voor de derde plaats in zijn competitiegroep won Koos ook de prijs voor de hoogste ratingstijging en hij kreeg  één van de vele diploma’s voor een hoge score in de externe competitie.Er waren dit jaar 2 jubilarissen: oud-voorzitter Bernard van Houwelingen was maar liefst 55 jaar lid en Leo Koppelaar maakte de 30 jaar vol. Koppelaar was ook vele jaren bestuurslid, maar stond zijn plaats met ingang van het nieuwe seizoen af aan Tobias Dekker.

DSC09869

Jerry speelde sterk

Na de vergadering werden er traditioneel een aantal snelschaakronden gespeeld. Na 6 ronden waren er uiteindelijk 3 verrassende koplopers met elk 5,5 punt: Jerry van Rekom, William Gijsen en Jorik Klein.A.s. donderdag start de interne competitie die zal worden versterkt met maar liefst 6 nieuwe spelers! Uiteraard zijn nieuwe leden altijd welkom. Je kunt altijd langskomen op donderdagavond om de sfeer te proeven of een partij te spelen.

Dit bericht is geplaatst in Weekverslag senioren. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord