PASCAL grote winnaar tweede avond Viertallencompetitie Jeugd

Kopzorgen voor indeler Marcel Klein

SLIEDRECHT – Het was een drukte van jewelste op de tweede speelavond van de Viertallencompetitie Jeugd voor regioverenigingen uit de Drechtstreek. Maar liefst 18 viertallen (dus 72 jeugdspelers) streden om te promoveren en niet te degraderen. Wedstrijdleider Marcel Klein had zijn handen vol om de uitslagen en indelingen te verwerken. De pas gediplomeerde indeler deed in ieder geval zo voldoende ervaring op.

Volle bak in De Havik

Grote winnaar van de tweede speelavond was ongetwijfeld PASCAL uit Papendrecht. Onder toeziend oog van jeugdleider Jack de Ruijter wisten PASCAL 1 en PASCAL 2 overtuigend hun groep te winnen. PASCAL 1 mag het op de slotavond in poule 1 waar gaan maken en gaan strijden om de hoofdprijs. PASCAL 2 promoveerde naar de tweede poule en gaat het daar de favorieten zwaar maken.

Poule 1 werd net als op de eerste speelavond gewonnen door gastheer Sliedrecht 1. Volgens toernooidirecteur Joost Stoker heeft het Sliedrechtse vlaggenschip wel te vroeg gepiekt en zal wellicht De Giessen Linge 1 of Dordrecht 1 uiteindelijk de verrassende winnaar kunnen worden van deze eerste editie.

In poule 3b ging uiteindelijk Meerkerk 1 er met de promotie vandoor. Het talentvolle team bleef Sliedrecht 2 net voor.

De laatste speelavond heeft op vrijdag 15 december plaats. Dan zullen in 4 poules de teams strijden om de grootste bekers.  Bij voorbaat lijkt het toernooi al geslaagd en lijkt een tweede editie begin 2018 ingepland te gaan worden.

Dit bericht is geplaatst in Viertallen-verslagen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie