Bekercompetitie op 21 en 28 december

Kerst- en oliebollenschaak; gratis toegang

SLIEDRECHT – Op 21 en 28 december vinden 2 rapidavonden plaats waarin wordt gestreden in het kader van een nieuw opgezette bekercompetitie of Eindejaarstoernooi. In 7 partijen van 20 minuten pppp zal worden gekeken wie de sterkste speler zal zijn.

Op de gebruikelijke clubavond van Schaakvereniging Sliedrecht worden de laatste donderdagen van het jaar gevuld met het nieuwe toernooi.

In totaal zullen er 7 ronden rapid (3 of 4 ronden per avond) worden gespeeld met een leuke variant: elke ronde moet een verplichte opening worden gespeeld. De opening wordt per ronde uit ‘de hoge hoed’ getrokken en kan van alles zijn: een recht-toe-recht-aan opening, een gambiet of een hele scherpe variant van een bekende opening. Het aantal zetten per opening is verschillend, dus er kan van alles op het bord komen.

Iedereen is welkom en de deelname is gratis. En de oliebollen ook… De start van elke avond zal om 20.15 uur plaatsvinden. Deelname is niet verplicht voor alle rondes.

Aan- of afmelden is niet nodig, je kunt per avond ook later instromen of minder ronden spelen. Weet je niet zeker of je de eerste ronde op tijd bent (20.15 u.), stuur dan even een berichtje, dan zorgen we dat je wel ingedeeld wordt.

De opzet is om twee keer een vooral gezellig en sportief avondje te schaken. We rekenen op een hoge opkomst en veel strijd op de borden.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord