Barend van Dieren nieuwe koploper snelschaakcompetitie

Ronde 5 in volle gang

SLIEDRECHT – Na 5 spannende snelschaakrondes mag Barend van Dieren zich de nieuwe koploper van de snelschaakcompetitie noemen bij de jeugd. De Hardinxvelder wist tegen zijn directe concurrenten een mooie score van 4,5 punt te halen. Zodoende bezet hij nu met een 85%-score de eerste plaats. De concurrentie zit hem echter op de hielen.

Barend gaat aan kop

 

Arie van der Starre, regerend snelschaakkoning na een monsterscore in de afgelopen najaarscompetitie, morste 2 punten en is nu terug te vinden op plaats 3. Maurits Verhoeven stijgt met stip naar de tweede plaats, na een maximale score van 5 uit 5. Ook de sterk spelende Karel Peursem en Vincent Langstraat wisten 5 uit 5 te scoren, waardoor zij aanzienlijk zijn gestegen in de tussenstand. Nieuwkomers Seth van Houwelingen en Willem Teunissen wisten bij hun debuut gelijk tot winstpartijen te komen. Dat belooft veel goeds!

Click hier voor de nieuwe tussenstand.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie, Jeugd. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord