Sliedrechtse leden actief in Dieren, Vlissingen, Borne en bij PK RSB

William Gijsen

DIEREN – William Gijsen vertegenwoordigde de Sliedrechtse trots op het ONK 2018 in Dieren. Hij speelde in Groep A, evenals A-teamgenoot Marijn den Hartog. Zie hier de eindstanden: zeer puike prestaties van zowel William als Marijn!

Clubtopper Henk Prins speelde in Dieren 3 partijen in een Vierkamp, die hij wist te winnen! Zie hier

Jorik Klein, Andrew Mensing en Luana Mensing speelden mee in het HZ Schaaktoernooi in Vlissingen. Vooral Luana deed van zich spreken met een goede score en een hoge TPR. Ook Papendrechter Meinte Smink was actief. Zie hier voor alle rangen en standen.William Gijsen deed ook mee aan het Open Nederlands Jeugdkampioenschap 2018.Hij eindigde verdienstelijk in de top 10 van de hoogste categorie. Klik hier voor alle info over het ONJK 2018.

Vanaf woensdag 15 augustus doen ook weer enkele prominente leden deel aan het Persoonlijk Kampioenschap van de RSB. Dat zijn in ieder geval William Gijsen en Meinte Smink in de A-groep en Johan van de Griend, Jan Sulman en Henk prins in de B-groep. Zij zijn te volgen via de site van het PK.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord