Sliedrechtse schaakjeugd actief bij Merwede Cup

MEERKERK – Afgelopen vrijdag vond de eerste van de vijf speelavonden van de Merwede Cup plaats. Aan deze regionale competitie voor jeugdschakers nemen viertallen deel uit de nabije regio. Schaakvereniging Sliedrecht was met 2 teams vertegenwoordigd. Sliedrecht 1 speelde in de hoogste poule en eindige na 3 rondes als derde. Dit was goed voor 90 wedstrijdpunten. Sliedrecht 2 kwam uit in poule 4 en wist deze poule glansrijk te winnen. Dit leverde 40 wedstrijdpunten op en promotie naar poule 3.

Zie hier voor een verslag en hier voor de tussenstanden. De tweede speelavond vindt plaats in Dordrecht, op vrijdag 2 november. Het team dat na 5 speelavonden het hoogste aantal wedstrijdpunten bij elkaar heeft gespeeld, wint de cup.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie