Tweede team laat koppositie glippen

Hans stelde het punt veilig

UTRECHT – Het tweede team van Schaakvereniging Sliedrecht is afgelopen zaterdag in de vijfde ronde ongeslagen gebleven. Tegen De Rode Loper 1 werd echter onnodig met 4-4 gelijk gespeeld. Door het puntverlies moest het team van teamleider Kees van der Does de koppositie overdragen aan favoriet Drie Torens. Met nog 4 ronden te gaan is er echter nog van alles mogelijk.

Teamleider van der Does had met personele problemen te maken, omdat twee basisspelers uitgeleend moesten worden aan het eerste team. De invallers Henk Prins en Martijn Stoker konden geen vuist maken en verloren beiden. Wel winst was er voor kopman Adrian Mensing, die zijn geroutineerde tegenstander resoluut van het bord schoof.

Personele problemen nekte teamleider Van der Does

Ook winst was er voor Wim Hokken en Hans Klein, de topscorers van het tweede team.

Nadat Andrew Mensing ongelukkig verloor  en Theo Dekker en Kees Wessels net niet wisten te winnen kwam het gelijkspel op het bord.

Met 8 punten doet het tweede team het natuurlijk goed in de vierde klasse G en als het team compleet aantreedt kan het van elk team winnen. Dat is een mooi streven oor 2019 kondigde teamleider van der Does aan…

Dit bericht is geplaatst in Sliedrecht 2. Bookmark de permalink.

Geef een reactie