Ricardo Veen en Barend van Dieren snelschaaktoppers.

Ricardo Veen scoorde er flink op los

SLIEDRECHT – In de tweede ronde van de snelschaakcompetitie van de jeugd van
SchaakverenigingSliedrecht kon wedstrijdleider Cees Moes, vanwege de voorjaarsvakantie, slechts 20 van de 37 deelnemers indelen.

Bert Dobber schrijft verder:

In groep 1 heersten Ricardo Veen en regerend snelschaakkampioen Barend van Dieren en scoorden elk 5 matchpunten uit evenzoveel partijen. Vincent Langstraat en Sharujan Ratnam werden gedeeld derde met een score van 4 uit 5. Op de vijfde plaats eindigde Jaimy Bakker met 2,5 uit 5.

Groep 2 werd gewonnen door Sven Langstraat en Seth van Houwelingen met elk 4 uit 5, voor Daniël van Leeuwen die derde werd met 3 uit 5. Gedeeld vierde werden hier Jabber al Yassin en Julian van Dieën met 2 uit 5. Christie de Rover (4 partijen) en Milan Kanthasamy (5 partijen) kwamen elk tot 1 punt.

Justin Sloots deed het goed in groep 3

Justin Sloots won groep 3 met een score van 3 uit 5. Gedeeld tweede werden Angel Theirendram en Samiera Ratnam met elk 2 uit 5. Florian en Arie scoorden elk 1 uit 5. Lieke de Rover (4 partijen) en Lavan Kamalaruban (5 partijen) bleven deze keer puntloos.

In de algemene stand na twee ronden hebben, hoewel zij in de tweede ronde niet deelnamen,  alleen Maxim Gregorian en Willem Theunisse (beiden groep 1) en Theo groep 3 de perfecte score van 100%. Zij scoorden elk 4 uit 4 tot dusver.

Dit bericht is geplaatst in Jeugd, Weekverslag jeugd. Bookmark de permalink.

Geef een reactie