Theo Theunisse en Justin Sloots domineren Groep 3 bij de jeugd

Theo Theunisse won al zijn partijen

SLIEDRECHT – Inmiddels is de jeugdcompetitie alweer aardig onderweg. Door het grote aantal jeugdleden wordt er nu zelfs in 3 groepen competitie gespeeld. Vandaag gaat de focus naar de onderste groep. De beginners scoren al goed, maar de winnaars van deze avond zijn ook de huidige koplopers.  Theo Theunisse en Justin Sloots lijken nu al op weg om samen te beslissen wie er kampioen van deze groep gaat worden.  Ze stonden al aan de leiding, maar ze wisten ook nog allebei al hun partijen (3) te winnen.  Het gaat spannend worden!  Maar sowieso wordt er hard gevochten om de punten.  Ook degenen die net nieuw zijn schaken goed mee.

Ook Justin Sloots doet goed mee in groep 3

In Groep 2 werden 3 wedstrijden afgewerkt.  Niemand wist 3x te winnen, maar Julian van Dieen, Seth van Houwelingen en Sven Langstraat scoorden wel mooi 2 punten.  Het is een mooie groep, want de uitslagen laten zien, dan iedereen van iedereen kan winnen.  Het gaat een spannend seizoen worden.

Groep 1 gaat boven ongekend spannend worden.  Oud-kampioen Barend van Dieren verloor 1 keer en won 1 keer, terwijl huidig kampioen Karel Peursem maar 1 keer in actie kwam, maar wel won.  Willem Theunisse was de winnaar van de dag, door 2 keer te winnen en zich bovenin te nestelen. Koploper blijft promovendus Vincent Langstraat.

Dit bericht is geplaatst in Weekverslag jeugd. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord