Khristina Malgasian in topvorm bij snelschaken jeugd

Khristina won de snelschaakronde

SLIEDRECHT – In de tweede ronde van de Voorjaarssnelschaakcompetitie bij de jeugd van Schaakvereniging Sliedrecht deed vooral Khristina Malgasian van zich spreken. Afgelopen donderdag wist Khristina namelijk al haar vier partijen in winst om te zetten. Khristina gaat steeds beter schaken en dat resulteerde nu in een eerste plaats in de competitie die nog tot eind juni duurt.

Bart is ook in vorm

Ook Bart van der Beek kende een uitstekende ronde. Bart speelt al enkele seizoenen bij Sliedrecht en kent inmiddels zijn tegenstanders. Daar had hij dit keer profijt van, want ook hij won 4 van de 4 partijen.

Familie Malgasian kende helemaal een goede ronde, want Erik scoorde uitstekend met 3 uit 4.

Van de toppers deed vooral Jaco Kruidenier goede zaken door 3 keer te winnen. Ook broer Ribas weet wat snelschaken is, wan dat bewees hij door 3 van de 4 partijen te winnen.

Theo, de verrassende koploper

In de totaalstand gaat nieuwkomer Theo Theunisse verrassend aan kop met een score van 7 uit 7! Dat belooft nog, want Theo is pas enkele weken lid en nu scoort hij al zo goed. Een talent dat zeker in de gaten zal worden gehouden.

Verder bestaat de top uit de favorieten Jaco Kruidenier, Willem Theunisse en Barend van Dieren.

Komende donderdag staat de derde ronde van de Voorjaarscompetitie op het programma.

Klik hier voor de tussenstand in de snelschaakcompetitie.

Dit bericht is geplaatst in Weekverslag jeugd. Bookmark de permalink.

Geef een reactie