Sliedrecht 1 incasseert

SLIEDRECHT – Het is de Sliedrechtse hoofdmacht niet gelukt om directe concurrent Sas van Gent met een nederlaag naar huis te sturen.  In een afgeladen ‘De Havik’ werd afgezien: de 2,5-5,5 in het voordeel van de Zeeuwen-zonder-zakgeld was niet onverdiend. Het kampioenschap gaat hiermee naar de ratingfavoriet in Klasse 3F.

De nullen vielen helaas sneller dan verwacht; om 16:45 stond een 0-5 achterstand op de scoreborden. Clubkampioen Niels Mijnster wist de pijn licht te verzachten door zijn tegenstander in een trage Hollandse partij kansloos te laten. Jorik Klein combineerde op bord 4 naar een gewonnen stelling , maar durfde helaas de trekker niet over te halen (remise). Wim Pool offerde naar een ogenschijnlijke dodelijke koningsaanval, maar moest toch nog lang in de denktank. Uiteindelijk wist hij zijn witte stukken sterk naar een gewonnen eindspel te delegeren.

In mei naar Goes. Het bvo is reeds ingeslagen.

Dit bericht is geplaatst in Sliedrecht 1. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord