Willem Theunisse achterhaalt Vincent Langstraat

Willem Theunisse, medekoploper

Sliedrecht – In de interne jeugdcompetitie bij Schaakvereniging Sliedrecht is Willem Theunisse medekoploper in groep 1 doordat hij, net als Barend van Dieren en Jaimy Bakker, beide partijen in winst wist om te zetten. Doordat koploper Vincent Langstraat van Barend van Dieren verloor moest hij toezien dat Theunisse op gelijke hoogte met hem kwam. Beiden hebben een score van 9 uit 11.

Jaimy Bakker, die aanvankelijk een mindere start beleefde, gaf zijn totaal met zijn twee winstpartijen  een beter aanzicht.

In groep 2 konden alleen Daniël van Leeuwen en Sven Langstraat beide partijen in winst omzetten. Beide spelers zijn dan ook in de top van deze groep terug te vinden en is het Langstraat die deze groep domineert. Hij heeft tot nu toe maar liefst 13 uit 14 weten te scoren. Ook Joas Berkhouwer, Julian van Diëen, Daniël van Leeuwen en Jelle Peursem draaien in de top mee.

Sven Langstraat, voorlopig onaantastbaar

In groep 3 werd maar 1 partij gespeeld en daar gaat Theo Theunisse met 8,5 uit 9 aan de leiding. Hij versterkte zijn positie door de topper met Justin Sloot in winst om te zetten, waardoor Sloots Arie Sterrenburg naast zich kreeg, beiden met een score van 6 uit 9. Lavan Kamalaruban had tot nu toe wat minder partijen gespeeld, maar kon met zijn eerste remise de hatelijke nul wegpoetsen.

Dit bericht is geplaatst in Weekverslag jeugd. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord