Nieuwe ratinglijst KNSB: Arco van Houwelingen stijgt met stip

HAARLEM – Viermaal per jaar publiceert de KNSB een actualisatie van de KNSB-ratings. De meest recente versie (mei 2019) staat online en is hier te raadplegen. Schaakvereniging Sliedrecht kent momenteel 62 KNSB-ratinghouders. Een lid wordt in de lijst opgenomen zodra hij of zij voldoende officiële wedstrijden voor de KNSB-rating heeft gespeeld.

Ratingverslinder Arco

Arco van Houwelingen wist de afgelopen maanden uitermate goed te scoren in de RSB-competitie. Dit heeft hem een ratingwinst van 151 (!) punten opgeleverd. Zodoende is Arco nu ook op papier een vervelende tegenstander geworden. Verder noteerde de kopman van Sliedrecht 2 Andrew Mensing een mooie plus (+41), evenals teamgenoot Wim Hokken (+40). Ferhat Erdogan boekte ondanks het feit dat hij niet vaak extern speelt, toch 45 pluspunten. Dat smaakt naar meer externe winstpartijen! Teamgenoten Tjerry Hut (+54) en Tim de Waard (+51) blijven scoren, evenals toekomstig Sliedrecht-speelster (extern) Dana Verheij, die 52 extra punten bij elkaar speelde.

 

 

Clubkampioen Niels Mijnster ruikt de 2100-grens. Willem Kuiper heeft zijn oude niveau weer hervonden (1809, +49)

 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord