Willem Theunisse en Arie Sterrenburg winnen avondje doorgeefschaak

Op elk bord werd hard gestreden

SLIEDRECHT – Afgelopen donderdagavond speelden 32 jeugdspelers een leuk toernooitje doorgeefschaak. Na de loting werden 16 koppels achter de borden gezet, voor 4 rondes creatief teamwork. Het koppel Willem Theunisse en Arie Sterrenburg wist al de rondes met 2-0 te winnen, wat een ongeslagen titel opleverde. Goed gedaan! Barend van Dieren en Milan Kanthasamy stonden slechts halfje af en belandden zo op plek 2.

Willem won al zijn partijen

Met 6,5 punten verdiende het fanatieke koppel Sharujan Ratnam en Mayerli Nohar de prijs voor de derde plaats. De broeders Kruidenier lootten samen een team en scoorden gebroederlijk 6 punten. Helaas net niet genoeg voor het podium. Jaimy Bakker en Angel Theivendram scoorden ook verrassend sterk 6 punten.

Het was vermakelijk, voor herhaling vatbaar!

Dit bericht is geplaatst in Weekverslag jeugd. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord