Extra trainingen voor jeugd Groep 1 en 2

Berachiyah, Jabber en Jelle vol geconcentreerd

SLIEDRECHT – Afgelopen vrijdag is de aftrap gegeven van een viertal trainingssessies, verzorgd door een tweetal toppers William Gijsen en Jorik Klein.Aanwezig waren de jeugdspelers Berachiyah, Jabber, Jelle, Karel en Daniël. Joas sluit bij de volgende training van vrijdag 31 mei aan. Na een introductie van jeugdleider Joost Stoker kon William de eerste trainingssessie voor zijn rekening nemen en de stof was best pittig. De onderwerpen: Activeren van Stukken en Penning.

“Penning”meester William

Naast zijn partij uit de vierde ronde van het Open Kampioenschap van de Drechtsteden tegen Wim Pool ( multi-functioneel vlocht William  de lesstof al in zijn partij om de avond daarna als leermethode te gaan gebruiken, klasse!!),  toverde hij verder nog een aantal moeilijke opgaven op het demonstratiebord.

 

Karel en Daniël zien moeilijke stelling

Er moest flink worden nagedacht voor uiteindelijk de goede antwoorden konden worden gegeven. Om kwart over 8 konden de jeugdspelers met een flinke dosis kennis weer naar huis, nadat de laatste opgave door ieder goed was toen beantwoord.

Dit bericht is geplaatst in Weekverslag jeugd. Bookmark de permalink.

Geef een reactie