Jeugdseizoen afgesloten, Vincent wint knock-out

De finale van de knock-out trok veel bekijks

SLIEDRECHT – Afgelopen donderdag zijn de vele trofeeën voor de voorjaarscompetitie verdeeld; traditiegetrouw viel iedereen in de prijzen. Daarnaast zijn ook de nieuwe kampioenen gehuldigd: Willem Theunisse als clubkampioen bij de jeugd, Barend van Dieren als snelschaakkoning. Voorafgaand aan de prijsuitreiking werd er een super-knock-out gespeeld, waaraan 33 deelnemers startten. Uiteindelijk wist de nummer 2 van dit voorjaar, Vincent Langstraat, de finale te winnen van kampioen Willem. Barend van Dieren en Sharujan Ratnam sneuvelden in de halve finale.

De bokalen waar de afgelopen maanden hard voor gestreden is

In totaal konden 31 trofeeën worden verdeeld: 15 voor de reguliere competitie, 15 voor het snelschaken en 1 voor het beste meisje van het seizoen. De groepskampioenen kregen de grootste bekers, Khristina Malgasian liet zich kronen tot sterkste meisje. Daarnaast waren er ook een aantal prestaties die een extra melding waardig zijn: Theo Theunisse met een knappe 2e plaats bij het snelschaken (en winnaar van de reguliere groep 3), Julian van Dieën greep sterk de 4e plaats met snelschaken, jongeling Jelle Peursem verraste velen door als 7e te eindigen. Verder pakte Arie Sterrenburg plek 2 in Groep 3 van de reguliere competitie, goed gedaan in zijn debuutseizoen!

Vanaf de eerste donderdag van september 2019 zal wedstrijdleider Cees Moes de jeugd weer achter de borden zetten. Ook worden de trainingen vanaf september weer opgepakt. Tot die tijd kan het nieuwe jeugdclubblad thuis door de jeugd worden bestudeerd, vakkundig samengesteld door Bert Dobber.

Op 5 september weer een nieuwe start, met nieuwe kansen om in de geschiedenisboeken te worden opgenomen. Wees welkom!

Khristina: beste meisje dit voorjaar

Julian pakte twee prijzen

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord