Niels Mijnster eindigt met winst op IM in Leiden

LEIDEN – De Sliedrechtse clubkampioen Niels Mijnster en kersverse OKD-winnaar William Gijsen hebben deelgenomen aan de dertiende editie van het Leiden Chess Tournament. En met groot succes. Niels Mijnster eindigde uiteindelijk als gedeelde negende in het toptoernooi. In de laatste ronde wist hij Internationaal Meester Michiel de Jong overtuigend te verslaan.

Met 5,5 punten uit 9 partijen eindigde de momenteel sterkste schaker van Sliedrecht op een fraaie 12e plaats (eigenlijk gedeeld negende). Met een TPR van maar liefst 2312 heeft de kersverse clubkampioen van Sliedrecht een enorme stap voorwaarts gemaakt. Naast zijn zege in de laatste ronde op een IM, speelde hij nog een keer remise tegen een IM en een CM. Al met al een prachtig resultaat van Mijnster.

William Gijsen deed het ook uitstekend met een score van 4,5 uit 8 partijen. Met een TPR van 2109 een een fraaie overwinning in de eerste ronde op IM Fred Slingerland laat de jeugdspeler zien enorme stappen te maken.

De Sliedrechtspelers hebben zo laten zien het komende seizoen tot veel in staat te zijn. Op naar het volgende toernooi…

Klik hier voor de eindstand in groep A.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord