Ricardo Veen pakt koppositie bij snelschaken jeugd

Lieke de Rover wist knap haar eerste snelschaakpuntje te scoren

SLIEDRECHT – Afgelopen donderdagavond streden 25 jeugdleden voor een hoge rangschikking in de snelschaakcompetitie. Ricardo Veen wist de 4 partijen die hij speelde allemaal te winnen (en een bye) en staat zodoende bovenaan in de nieuwste tussenstanden. Titelkandidaat Vincent Langstraat wist tegen zijn naaste concurrenten eveneens 4 punten te scoren (uit 5 partijen) en verstevigde hiermee zijn 2e plaats. Verder scoorden Florian van Reeden, Milan Kanthasamy en Christie de Rover eveneens 80% en stegen daarmee in de nieuwe rangschikking.

Zie hier voor de volledige nieuwe tussenstand.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie, Jeugd, Weekverslag jeugd. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord