Sharujan Ratnam start voortvarend bij schaakjeugd

Sharujan gaat fier aan kop

SLIEDRECHT – De 12-jarige Sharujan Ratnam is de Najaarscompetitie bij de jeugd van Schaakvereniging Sliedrecht uitstekend begonnen. Sharujan, spelend in de 2e groep, wist afgelopen donderdag ook zijn tweede partij te winnen. Dit keer wist Sharujan verrassend te winnen van één van de favorieten van groep 2, Bram Theunisse. Met een score van 2 uit 2 staat Sharujan trots bovenaan.

Hij moet de eerste plaats delen met Jabber Al-Yassin, die ook zijn eerste twee partijen wist te winnen. In de tweede ronde was hij te sterk voor Julian van Dieën.

Merijn wordt elke week beter

Ook Florian van Reeden, Angel Theivendram en Merijn de Witte kenden een voortvarende start met ook nog een 100% score. Het belooft dus een spannende competitie te worden in groep 2.

In groep 1 laat titelverdediger Willem Theunisse er geen gras over groeien. Na 4 partijen staat hij met 4 winstpartijen fier bovenaan. In de derde en vierde ronde wist hij van Daniël van Leeuwen en promovendus Theo Theunisse te winnen.

Jaco Kruidenier kan nog naast de titelverdediger komen. Met 2 uit 2 heeft het Sliedrechtse talent ook nog een 100% score.

De jongste Nohar krijgt training

Opvallend is de sterke derde plaats van Joas Berkouwer, die elke week beter gaat schaken. Dit keer wist hij Sven Langstraat en Daniël van Leeuwen te verslaan.

Aanstaande donderdag volgt de volgende ronde van de Najaarscompetitie, maar krijgt de schaakjeugd ook weer trainingen. Daarbij zijn nieuwelingen nog steeds welkom.

Aanmelden kan aan de zaal – De Havik, Thorbeckelaan 110 – of via de jeugdleider, Joost Stoker, jeugd@schakendsliedrecht.nl

 

Dit bericht is geplaatst in Weekverslag jeugd. Bookmark de permalink.

Geef een reactie