Sliedrechtse viertallen pakken 2 promotieplaatsen

Kopman Vincent gaf het goede voorbeeld

SLIEDRECHT – Afgelopen vrijdagavond is weer een nieuwe editie van het Pentachess viertallentoernooi van start gegaan. Met 19 deelnemende viertallen uit de regio was de organiserende stichting Pentachess meer dan tevreden. Sliedrecht speelde met 3 jeugdviertallen mee, die zeer goed scoorden.

Het viertallentoernooi kent  dit seizoen 6 speelavonden, waarop teams uit Sliedrecht en omgeving het tegen elkaar opnemen. Elke avond wordt georganiseerd door een van de deelnemende verenigingen. Op de eerste speelavond, die in De Havik plaatsvond, pakte het eerste team van Sliedrecht (bestaande uit Vincent (3 uit 3), Jaimy (3 uit 3), Ricardo (1 uit 3) en Sven (3 uit 3)) alle matchpunten. Hiermee is promotie naar de hoogste klasse afgedwongen. Op de 2e speelavond, die vrijdag 29 november in Gorinchem plaatsvindt, speelt Sliedrecht zodoende op het hoogste podium, waar tevens de meeste punten zijn te verdienen. Het team dat aan het einde van de cyclus (in mei 2020) de meeste punten heeft gescoord, pakt de titel.

Het team van het Camphusianum Gymnasium handhaafde zich in de hoogste klasse, met oude bekenden Henrik en Maarten

Berachujah scoorde 3 uit 3

Sliedrecht 2 (Jabber (1 uit 3), Daniël (3 uit 3), Julian (1 uit 3) en Berachujah (3 uit 3) pakten in poule 4 tevens een promotieplek en spelen zodoende eind november in poule 3. Sliedrecht 3 (Arie, Mayerli en Florian) kende veel debutanten en deed vooral ervaringen op.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie, Viertallen-verslagen. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord