Ribas Kruidenier slaat toe bij de schaakjeugd

De echte Ribas sloeg hard toe…

SLIEDRECHT – In de achtste ronde van de snelschaakcompetitie bij de jeugd van Schaakvereniging Sliedrecht heeft vooral Ribas Kruidenier van zich doen spreken. De 11-jarige jeugdspeler wist namelijk al zijn partijen in winst om te zetten. Met 3 uit 3 scoorde hij dus 100%, waardoor hij met stip steeg in de tussenstand.

Ook Jaimy Bakker deed goede zaken door ook al zijn partijen te winnen. Daarmee bewees Jaimy tot de beste jeugdschakers van dit moment te behoren.

Ook familie Theunisse scoorde er weer lustig op los. Willem verstevigde zijn derde plaats met een score van 2,5 uit 3, terwijl Theo net zoveel punten bij elkaar sprokkelde. Bram was met 2 uit 2 ook goed bezig.

Seth speelde ook sterk

Seth van Houwelingen raakt steeds beter in vorm. Met 2 punten uit 3 partijen steeg hij enkele plaatsen in de tussenstand.

Daniël van leeuwen, de mini van de week bij de volleybal, liet ook op het bord zien het nodige talent te hebben, want met 2 uit 3 deed hij het uitstekend.

Aan kop blijft Barend van Dieren stevig bovenaan, maar de strijd is nog lang niet gestreden, want ook Vincent Langstraat, Willem Theunisse en Jaco Kruidenier zullen hem niet zomaar kampioen laten worden.

Volgende week heeft de volgende ronde plaats van de Najaarscompetitie, die in februari eindigt.

Dit bericht is geplaatst in Weekverslag jeugd. Bookmark de permalink.

Geef een reactie