Bram Theunisse en Sven Langstraat winnen doorgeefschaak

Sven was in topvorm

SLIEDRECHT- De Sliedrechtse schaakjeugd heeft het nieuwe jaar afgetrapt met een spannend doorgeefschaaktoernooi. Na 5 ronden strijd wisten Bram en Sven de meeste punten op het scorebord te krijgen: 8 uit 10. Hiermee pakten ze de titel doorgeefschaakkoning, waarvoor ze eind januari een mooie beker zullen ontvangen.

Ook de gebroeders Jaco en Ribas Kruidenier scoorden goed, maar net niet genoeg: 7 punten. Christie, Jabber, Barend, Roel, Jasper en Justin scoorden 60% in teamverband.

Aanstaande donderdag doen heel veel jeugdschakers proefexamen voor de verschillende Stappen. Eind januari volgt dan het echte examen. Jeugdcommissielid Arco van Houwelingen coördineert dit voor de jeugdspelers spannende gebeuren.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord