Anne Haast geeft Simultaan voor jeugdspelers in Sliedrecht

Anne Haast aan het werk

SLIEDRECHT – Schaakvereniging Sliedrecht bestaat dit jaar 85 jaar en in aanloop naar het grote feest in november 2020, zullen er gedurende het jaar al een aantal jubileumactiviteiten plaatsvinden. De eerste vond voorafgaand aan het 40ste Alblasserwaardtoernooi plaats. Voor de jeugdleden van Sliedrecht en omstreken werd een mooie simultaan gehouden, waarvoor de vereniging Anne Haast had uitgenodigd.

WGM Anne Haast is inmiddels 4 keer Nederlands Kampioene geweest en heeft ook al IM normen gehaald. Voor Sliedrecht is ze geen onbekende, maar nu gaf ze voor het eerst een simultaan.

18 spelers waren al vroeg naar Sliedrecht te komen om het op te nemen tegen Anne en toen na bijna 2,5 uur schaken de stofwolken waren opgetrokken, bleek dat Anne slecht eenmaal remise had moeten toestaan. Robin Tenhunen kreeg een remise aanbod en dat weigerde hij uiteraard niet. Als laatste was Dana Verhey nog bezig, maar zij redde het net niet.

Een mooie ochtend met een mooi einde, want elke deelnemer kreeg nog een mooie herinnering mee met een persoonlijke actiefoto van de simultaan en een handtekening van Anne.

Persoonlijke uitslagen volgen

Remise voor Robin
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord